fbpx

Over mij

Van kleins af aan heb ik al een voorliefde voor dieren en van jongs af aan rijd ik al paard. Het was dan ook geen vreemde stap om dierenfysiotherapeut te worden. In juni van 2003 ben ik afgestudeerd als (humaan) fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Deze opleiding had ik nodig om aan de post-HBO opleiding Fysiotherapie bij Dieren te mogen beginnen. Deze 1,5 jarige opleiding ben ik gestart na een jaar te hebben gereisd en ervaring op te hebben gedaan in het humane werkveld. In mei 2007 studeerde ik af als dierenfysiotherapeut en ben ik begonnen aan mijn eigen praktijk.

Naast een interesse in dieren vind ik mensen ook nog steeds erg interessante wezens. Vandaar dat ik al sinds juni 2005 met veel plezier werk in de humane fysiotherapie en in 2010 met goed gevolg de 3 jarige Master Psychosomatische Fysiotherapie heb afgerond. Sinds 2016 ben ik daarin ook mede-eigenaar geworden van ParaMedisch Centrum Helix in Leersum en bied ik daar ook de mogelijkheid aan ruiters om behandeld en/of getraind te worden.

Ik heb mij middels de opleiding Focus on the Equine Spine (FES) gespecialiseerd in paarden. Helaas door omstandigheden op één examen na deze opleiding niet kunnen afronden. Verder blijf ik mijzelf bijscholen en verdiepen in de wetenschappelijke literatuur zowel op het gebied van paarden als humaan.